Kræns fede julehits

Indtil jul vil jeg hver dag komme med en julealbumsanbefaling. Jeg er ikke musikanmelder, men jeg elsker julemusik, så listen bliver ukritisk, klichéfyldt og sikkert alt for meget for de fleste.

Nu er det nu – det er juleaften. Spændingen skal forløses, vi skal danse om juletræ, synge, pakke gaver ud, spise risengrød (jo, det skal vi!) og se Disneys Juleshow – og alle de andre ting, vi går og laver juleaftensdag.

Uanset, hvad du går og sysler med i løbet af dagen, så er det altid godt med lidt musik. Derfor har jeg lavet en playliste til dig med nogle af mine julefavoritter.

Min far lavede for mange, mange år siden et kasettebånd, der hed “Fars fede julehits”. Nogle af sangene har fundet vej til min playliste – andre har ikke, og det skyldes faktisk primært, at de ikke findes på streamingtjenesterne. Derudover har jeg taget lidt godt fra alle pladerne, jeg har anbefalet i løbet af december.

Jeg har udeladt julekalendersangene – dem fik du jo en liste med i går. Så kan du kombinere dem til din egen playliste.

Jeg håber, du og dine nærmeste får en velsignet jul og kan nyde en dejlig aften. Jeg håber også, du har nydt denne lille julekalender og har måske fået et par nye julehits på din egen liste.

Glædelig jul.

Findes også på Apple Music.


Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.