A Muppets Christmas: Letters to Santa

Indtil jul vil jeg hver dag komme med en julefilmanbefaling. Jeg er ikke filmanmelder, men jeg elsker julefilm, så listen bliver ukritisk, klichéfyldt og sikkert alt for meget for de fleste.

The Muppets er på en mission – de skal aflevere nogle breve til Julemanden.

Så skal vi have lidt med The Muppets – og det bliver ikke sidste gang i denne julekalender. I denne TV-film på knap en time møder vi The Muppets, der er i færd med at sende breve til Julemanden. På postkontoret får Gonzo midlertid fejlagtigt tre breve med hjem i lommen. Det ene brev er fra Claire – en pige, der bor i samme bygning som The Muppets.

De skynder sig at tage affære og vil aflevere brevene personligt til Julemanden. Undervejs møder de både en hjælpsom billetsælger, en bitter vagt og selvfølgelig selveste Julemanden. Der bliver også plads til et par sange og nogle gæsteoptrædender i bedste Muppets-stil. Vi møder bl.a. Michael Bloomberg, Whoopi Goldberg, Richard Griffiths, Jane Krakowski, Nathan Lane og Uma Thurman.

Jeg elsker The Muppets, og jeg synes de altid er garant for et festligt indslag. Det er samtidig også ret seriøst, for det er jo julen, der er på spil for nogle børn, hvis breve ikke når frem til Julemanden. Vi kommer heldigvis tilbage til The Muppets senere, men nyd denne lidt oversete godbid.


Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.