Seth MacFarlane – Holiday for Swing

De næste 24 dage vil jeg komme med en julealbumsanbefaling. Jeg er ikke musikanmelder, men jeg elsker julemusik, så listen bliver ukritisk, klichéfyldt og sikkert alt for meget for de fleste.

Seth MacFarlane er manden bag Family Guy, Ted, A Million Ways to Die in the West. Ikke just en person, man forbinder med julehygge – i så fald er den lummer. Seth MacFarlane har bare en ægte kærlighed til big band swing og croonere, så det var oplagt for ham i 2014 at udgive en plade med julemusik.

På pladen finder du klassikere, som “Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!”, “I’ll Be Home For Christmas” og “The Christmas Song”. Derudover er der også en række mindre kendte sange, hvor “(Everybody’s Waitin’ For) The Man With The Bag” og “Snow” er et par af mine favoritter. Alle sange kommer i flot indpakkede big band arrangementer, og jeg synes pladen emmer af julestemning.

Findes også på Apple Music.


Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.