Nissebanden i Grønland

Indtil jul vil jeg hver dag komme med en julealbumsanbefaling. Jeg er ikke musikanmelder, men jeg elsker julemusik, så listen bliver ukritisk, klichéfyldt og sikkert alt for meget for de fleste.

Gårsdagens blogindlæg blev forstyrret lidt, da der var en lille pige, der meldte sin ankomst 17 dage før tid. Alle har det godt, men vi skal jo videre med julekalenderen.

Nissebanden er en fuldstændig legendarisk julekalender, der tåler minimum ét gensyn om året. Min ældste datter, Marie på 2 år, er helt vild med især musikken. Det kører bogstavelig talt på repeat og har gjort det den sidste måned. Jeg klager dog ikke, for jeg er også helt vild med Nissebanden.

Historien om nisserne i Grønland er god og langtidsholdbar, og det er sangene også. Man kan altid indvende, at produktionen er lidt 80’er agtig, men de, der kender mig, vil nok mene, at det passer meget godt til mig.

Tag bare og lyt til sange som “Vi er Nissebanden”, “Det er risengrød”, “Legetøjsmaskinesang” og introsangen “Nu er det jul”. Læg dertil et par meget flotte instrumentale numre, som “Isbjerge”, “Nordlys” og “Polarnat”

Findes også på Apple Music.


Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.