Anne Linnet – Linnet’s jul

Indtil jul vil jeg hver dag komme med en julealbumsanbefaling. Jeg er ikke musikanmelder, men jeg elsker julemusik, så listen bliver ukritisk, klichéfyldt og sikkert alt for meget for de fleste.

Anne Linnet er vel nok én af vores største sangskrivere nogensinde. Hun har leveret utallige hits og sange til mange danskeres livssoundtrack. Det er heller ikke fremmed for hende, at lave julesange. Behøver jeg sige “Lille Messias”?

På denne juleplade har hun dog gravet i et par arkiver og skrevet lidt nyt, så hun har fået samlet en plade, der kommer rundt om alle stemninger i julen og passer til de fleste familier. Mine favoritter er sangene “Hvid jul”, “Nu er det jul” og “Vinternat”. Specielt sidstnævnte er så smuk, at det kan fremkalde en lille tåre.

Findes også på Apple Music.


Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.